Blog

“Har du feber?”

“Har du feber?”

I söndags morse gjorde jag något som jag har gått och tänkt på en tid. Det var något som fick både min sambo, mamma och alla jag berättade för att utbrista “VA?” (Min sambo sa också “Har du feber?” ha ha). Det var att jag bestämt att köpa in MÖRKA gravidkläder, hahaha… Jag som älskar pastell och ljust har den senaste tiden tänkt mycket på vilka mina favoritbilder egentligen är, och kommit fram till att det faktiskt inte är de ljusaste bilderna. Jag älskar fortfarande motljus och ljusa bilder, så inget har förändrats där. Jag bara känner en stark känsla att jag vill prova något annat också. Så i söndags beställde jag nya gravidkläder i färger jag inte tidigare haft (förutom en vit tyllkjol). Det mest chockerande var kanske en mörkblå kjol och klänning… Idag smygstartade jag med det gröna och jag ÄLSKAR det (se alla nya kläder här). Jag tror det kommer bli så att jag väljer miljöer ännu mer efter de jag fotar. Så jag verkligen framhäver varje modell och miljö utan att försöka ljusa upp mer.

Min modell Love som jag fotade idag var helt fantastisk tapper. Det var blåsigt idag och det är tyvärr den största boven när det gäller att frysa utomhus. Hon var så duktig på uttryck och jag bara ÄLSKAR denna bilden. Detta är verkligen en bild som känns i hjärtat för mig, detta är det jag vill förmedla:

4 Comments
Post a Comment

OM FÖRETAGET

Emelie har drivit företag som fotograf på heltid i 9 år. Idag är hon inriktad på gravid och bröllopsfotograferingar och reser över hela världen. Utöver sitt fotograferande lär hon även ut till andra fotografer och har ett nätverk på över 3000 fotografer som hon lärt ut till under åren.

KONTAKT

Telefon: +46 704 297 889 (vardagar 10:00 - 17:00)

Mail: info@lovebyemelie.se

Skype: emelie-ohlsson

bf_light_200x200