Blog

Maryvienne

Inför resan till Aruba så sökte jag modeller på Facebook och Instagram. Maryvienne ansökte och skickade med massa av glada och härliga bilder och skrev en så fin och personlig text, så jag föll direkt för henne! Jag fick över 70 svar och det var såklart nästan omöjligt att välja, men jag är jätteglad över dem 2 tjejer jag valde!

Jag och Maryvienne möttes först upp i vår lägenhet där vi hade inrett ett helt rum tillägnat alla gravidkläder. Hon kunde prova det hon i förväg favoritmarkerat i mitt galleri och vi bestämde två outfits som skulle passa bra. Detta var vår första fotografering på Aruba och det var lite svårt att förutse mängden turister + hur stark solen var vid olika klockslag. Vi behövde därför byta strand från turisttäta Eagle beach till Fishermans hut och fick vänta lite tills solen inte var så stark. Det är likadant i Sverige på sommaren men jag väntar gärna länge för att få det fina ljuset. Ca en halvtimme innan solen går ner är ljuset som absolut bäst, och tiden efter solen gått ner älskar jag. Ljuset är så mjukt och svagt rosa, redigering behövs knappt!

Vi började fota på en plats vid klippor och en liten strand, sedan åkte vi vidare till stranden där vi fotade med tyllkjolen innan vi bytte till den blåa klänningen. Den blåa klänningen ligger inte i galleriet än, för jag behöver bestämma om jag ska ha kvar den eller sälja. Den var främst till Aruba då Sverige inte alltför ofta tillåter tunna och öppna klänningar.

Maryvienne var så himla rolig att fota, så naturlig, gullig och glad. Vi hade så kul när vi fotade med många gapskratt och det gör det enklare att få bilderna naturliga. När jag får så bra kontakt med personen jag fotar så blir det väldigt vackra uttryck då kunderna litar på mig, det älskar jag! Jag har turen att uteslutande få väldigt lättsamma och fina gravidkunder, och det är jag väldigt tacksam för!

Här är mina favoritbilder som vi tog under fotograferingen: 

[us_separator type=”invisible”]

Maryvienne använde min rosa tyllkjol som är nr 1 i galleriet med topp nr 49. Andra ombytet är min blåa klänning som ännu inte finns att välja.

I alla gravidfotograferingar ingår minst 2 olika ombyten under fotograferingen. Våren och sommaren börjar bli uppbokad nu, och då jag även fotar bröllop ibland så finns det ännu färre tider tillgängliga mellan maj-augusti, så var ute i god tid med din förfrågan, ju tidigare desto bättre (har haft två kunder som mailat direkt när de fått veta, haha) ♥

Läs om mina gravidfotograferingar och skicka en förfrågan HÄR. 

2 Comments
Post a Comment

OM FÖRETAGET

Emelie har drivit företag som fotograf på heltid i 9 år. Idag är hon inriktad på gravid och bröllopsfotograferingar och reser över hela världen. Utöver sitt fotograferande lär hon även ut till andra fotografer och har ett nätverk på över 3000 fotografer som hon lärt ut till under åren.

KONTAKT

Telefon: +46 704 297 889 (vardagar 10:00 - 17:00)

Mail: info@lovebyemelie.se

Skype: emelie-ohlsson

bf_light_200x200