Blog

Vi är på Aruba!

[us_single_image image=”9354″ size=”tnail-1×1″ align=”center” lightbox=”1″]
[us_single_image image=”9353″ size=”tnail-1×1″ align=”center” lightbox=”1″]
[us_single_image image=”9355″ size=”tnail-1×1″ align=”center” lightbox=”1″]
[us_separator type=”invisible”]

I fredags kväll landade vi på magiska Aruba i Västindien ♥ För ganska exakt en månad sedan bokade vi biljetterna, jag och min kompis Elin Kero (som tagit bilden!). Vad vi gör här är fortfarande lite hemligt, men det är ett nytt projekt som vi kommer lansera och vi har ett väldigt tight schema de 5 dagar vi är här.

Ikväll ska jag fota min första gravidfotografering utanför Europa och jag är extremt övertaggad på det. Jag har ju som ett mål att fotografera gravida utanför Sverige och att få göra det i Västindien med detta magiska ljus och miljöer känns smått overkligt. Jag ville verkligen ha med min stora tyllkjol så fyra timmar innan jag skulle åka hemifrån i torsdags åkte jag och köpte en till resväska för att kunna ta med den, ha ha! Ikväll ska vi fota en gravid tjej som heter Maryvienne som ansökt till att vara med, och då ska vi också genomföra vårt hemliga projekt ;-) Vi ska fota på en närliggande strand och hon ska även bada i vattenbrynet, kommer bli så fint!

Imorgon ska jag fota fina Rachel “Yoga girl” igen, och även gå på yoga på deras nyöppnade Island yoga. Hon är en helt underbar människa och har inspirerat mig mycket både privat och i mitt jobb, så jag är så glad att få fota henne igen. Det kommer ju skilja rätt mycket på hennes bilder vi tog i snön i december. På tisdag ska jag fota Nadia som också ansökte till att vara med, vi ska åka till Renaissance island där alla flamingos är, herre vad det kommer bli fint! Hon ska ha på sig min rosa tyllkol vilket förmodligen blir helt magiskt med flamingos i bakgrunden ♥

Nu ska vi fortsätta jobba lite, ni kommer med största sannolikhet få se lite fler bilder snart!

5 Comments
 • Anna-Maria
  januari 22, 2017 at 5:14 e m

  Så himla underbart 😍 Ser framemot fortsättningen…. Njut för oss andra med!

 • Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★
  januari 22, 2017 at 8:05 e m

  Åh så underbart :)

 • Elin vikström
  januari 25, 2017 at 1:02 e m

  Hejsan, verkligen helt underbara bilder!! Jag undrar vilket ditt favorit objektiv är för porträtt fotografering?

  Tacksam för svar, kram Elin!

 • Lisa-Marie Chandler
  januari 29, 2017 at 9:40 f m

  Det ser verkligen ut som att ni haft det fantastiskt på Aruba! Hoppas att allt gått fantastiskt med ert hemliga projekt och alla fotograferingar!
  Stor kram!

Post a Comment

OM FÖRETAGET

Emelie har drivit företag som fotograf på heltid i 9 år. Idag är hon inriktad på gravid och bröllopsfotograferingar och reser över hela världen. Utöver sitt fotograferande lär hon även ut till andra fotografer och har ett nätverk på över 3000 fotografer som hon lärt ut till under åren.

KONTAKT

Telefon: +46 704 297 889 (vardagar 10:00 - 17:00)

Mail: info@lovebyemelie.se

Skype: emelie-ohlsson

bf_light_200x200