Om Emelie

”What would you attempt to do, If you knew you could not fail?”

Robert Schuller

Emelie Ohlsson, född 1987 i Helsingborg.

Bor i Linköping med min sambo Philip som studerar medicinsk teknik på universitetet.

Mina favoriter är chokladmilkshake och popcorn. Jag växte upp i en stad utan trafikljus (Båstad) men är totalt förälskad i New York. Jag tror jag kan göra vad jag vill och planerar därför att springa ett marathon, trots jag har en skada i min fot. Jag är en väldigt glad och sprallig tjej som har ett speciellt pipande skratt som lätt får andra att börja skratta. Jag är en av överlevarna i tsunamin i Khao Lak 2004 och har den som min största drivkraft, min syster Paulina kom aldrig hem och hennes namn på min arm påminner mig att följa mina drömmar.

Jag brinner mycket för människors rättigheter och de utsatta i samhället, jag drar mig inte för att tillrättavisa människor på stan som är kränkande eller främlingsfientliga. Jag är ärlig, bestämd och har ett öppet hjärta för alla (förutom rasister, jag är inte er fotograf).

Jag älskar tv-serier och kan alla avsnitt från Vänner (Friends) utantill, jag ser mig själv som en blandning av Chandler och Phoebe. Jag älskar science fiction men skrattar så jag gråter till Seinfeld. Jag har sedan jag varit liten älskat tv-spel och spelar så ofta jag hinner, ibland även datorspel men det är inte lika coolt att skriva (fast nu gjorde jag det ändå).

Jag går in i allt jag gör med mycket känslor och kraft, att fotografera är mitt sätt att spegla kärlek och känslor och jag tycker det är det absolut bästa jobbet som finns.

Kattälskare 0
Skånsk dialekt 0
Antal gråtbröllop 0
Morgonpigg 0

OM FÖRETAGET

Emelie har drivit företag som fotograf på heltid i 9 år. Idag är hon inriktad på gravid och bröllopsfotograferingar och reser över hela världen. Utöver sitt fotograferande lär hon även ut till andra fotografer och har ett nätverk på över 3000 fotografer som hon lärt ut till under åren.

KONTAKT

Telefon: +46 704 297 889 (vardagar 10:00 - 17:00)

Mail: info@lovebyemelie.se

Skype: emelie-ohlsson

bf_light_200x200